Diensten

Klein constructiewerk

Vaak komt het voor dat er aan gedraaide of gefreesde delen nog gelast moet worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn een flens aan een as.

Ook voor laswerkzaamheden aan aanhanger of landbouwmachine kunnen wij u van dienst zijn. Met de 60 ton pers kunnen wij kromme delen weer richten. Hiermee steken wij ook spiebanen tot een breedte van 36mm.

Waarom voor Peters Techniek kiezen

 • Oplossingen

  Peters Techniek denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Meedenken met de klant is binnen ons bedrijf eerder een regel dan een uitzondering.

 • Afspraak is afspraak

  Als u met Peters Techniek in zee gaat, streven wij naar perfectie. Als wij met onze klant een deadline stellen voor een product, dan zullen wij er alles aan doen om deze afspraak na te komen.

 • Snelle levertijden

  Peters Techniek heeft een grote voorraad aan diverse soorten materialen. Hierdoor kunnen wij vaak zeer korte levertijden hanteren.

 • Service

  Als u op zoek bent naar een metaalbedrijf dat oplossingsgericht denkt, snel en flexibel werkt, dan zit u goed bij Peters Techniek. Ons bedrijf, gevestigd in het Gelderse Wehl, staat garant voor kwaliteit en deskundigheid.